tisdag 3 september 2013

Vinprovning

Vilken trevlig kväll jag har haft tillsammans med bästa Sara, Vinprovning på CasinoCosmopol i Sundsvall.

Vi var 20 stycken nyfikna som fick prova på 4 st olika viner, under ledning av Mattias, och de var jättegoda. Man kanske skulle köpa hem någon flaska.




Efter att ha gjort allting som en vinprovning innebär som att snurra, dofta, gurgla, smakat, vi spottade inte ut, diskuterat de olika vinernas karaktär & smak så var det dags för middag. Vi bjöds vi på en fantastisk god entrecoté, bakad tomat, ungsrostad potatis, vitlökssmörstekta kantareller och en vitlöksås. Mums!



Innan hemgång spelade vi lite på "djävulsmaskinen", som jag kallar den, om man få tre söta små djävular ger det frispel och om man har tur kan det inbringa massor med pengar... Jag fick 3 små söta djävular som gav frispel men tyvärr blev det bara lite drygt en hundralapp, som jag spelade upp. Det var skoj så länge det varade.

Jag glömde helt bort att fotografera Saras läppglansetui med spegel på självaste flaskan och två små  led-lampor på insidan av "korken". Hm, jag hittade ingen bild på nätet så jag återkommer senare med ett foto på Saras roliga läppglansetui.

Snart är det dags att sussa för imorgon väntar "siffrorna" på mig. Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar