fredag 16 augusti 2013

På plats

 Hej min solstråle!


Var på Plantagen för någon vecka sedan för att köpa en "gå bort blomma" men kom även hem med en "stjärnmagnolia". Inte för att jag hade någon susning om vart i trädgården den skulle få plats eller hur stor den skulle bli, ville bara ha den... Jag trodde att den skulle vara en mindre buske men det visar sig att den med tiden, om den överlever, kommer att bli gigantisk. Efter att funderat mycket vart vi skall sätta den och efter lite konsultation med Ullis så har den nu blivit planterad. Nästa år kanske jag slår till på en praktmagnolia...


Har lånat några foton för att visa hur stor stjärnmagnolian kan bli



Idag har jag varit ganska lat. Satt länge i paviljongen och läste Sundsvalls Tidning o Våning & Villa, hittade en sommarstuga på Alnö och just nu lockar det att åka på visningen. Men om sanningen skall fram varför köpa ytterliggare en fastighet när jag tycker att det räcker och blir över med den jag har.

 

Nu är det snart middagstid och vi har inte en susning om vad vi skall äta. Kanske en burgare på Casinot kan locka eller en kycklingbit på Ikea Restaurangen och samtidigt åka och i sanna veva skulle vi kunna spana in brobygget - som jag tycker är så spännande. Vad skall du äta för gott i helgen?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar