söndag 25 januari 2015

Dansa i neon

God kväll sötaste!

Hoppas att din helg har varit riktigt bra.

Igår värmde "Pinglorna" upp på Udda Tapas med några drinkar som Mr Bean, Mr Ice, Polka & Pepper och självklart Hallon daiquiri innan vi spatserade över gatan för att inta 80-tals partyt på e-street.




Vi hade funderat på vilken 80-tals look vi skulle välja men det slutade med "dagens" dvs look 2015. När vi kom till e-street möttes vi av tjejer med kreppat/våfflat hår, benvärmare, neon, pastell och några killar som rockers. Bästa outfit för kvällen stod kvällens värd för, Ola Lindström, som Boy George.

Foto: mingla.nu


Vid vårt bord spisades det lamm, lax och vip-toasts, dracks gott vin och goda kaffedrinkar innan det var dags för mingel och dansa i neon till 80-tals låtar.
Yvonne & Ullis
Ingela, Anna, Yvonne o Ullis


  Foton: mingla.nu

I baren gick kareoke maskinen på högvarv med låtar som Främling, Bad, Dansa i Neon, Like a virgin.. listan var lång på alla som ville sjunga och vi andra ylade med i kör.

Vid midnatt entrade Kayo scenen och drog av ett gäng med låtar innan hon dansade vidare ut i januarinatten. Utanför ringlade kön lång ända fram till ca 02.30 med bal vår pingla Susanne som varit på inflyttningsfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar