lördag 14 februari 2015

Inspirationsdag



I torsdags var jag tillsammans med Kicki på Sundsvalls Näringslivs Inspirationsdag till förmån för Barncanserfonden. Dagen började med att vi fick avnjuta en jättegod lunch med panoramautsikt.


Först ut var Aron Andersson, helt inspirerande och fantastiskt imponerande kille.

Aron Andersson
När Aron var 9 år gammal opererades han för canceroch hamnade i rullstol. Han tog tidigt ett beslut att intelåta rullstolen stoppa honom utan att istället se vilkamöjligheter den kunde ge honom. Sen det beslutet har Aron bland annat varit med på fyra Paralympics i tre olika sporter, han har åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel till Paris och som första person någonsin i rullstol bestigit Kebnekaise. Förutom att idrotta och hitta på nya äventyr är Aron en mycket populär föreläsare och är även engagerad som ambassadör för Barncancerfonden.


Här är han tillsammans på scenen med Ellinor Person.  Bilden i bakgrunden är från när han och Johan kom upp på Kebenekaises topp.








Robert Karjel
Robert Karjel är helikopterpilot och har bland annat tjänstgjort i Adenviken och Indiska oceanen för att
bekämpa Somaliska pirater på uppdrag av FN och EU. Han är även författare till flera spänningsromaner samt föreläsare om hur organisationer framgångsrikt kan möta nya uppgifter.

Foto och nedanstående text: Heja Sundsvall
I dag samlades näringslivet i Sundsvall på Hotell Södra Berget för en inspirationsdag. Alla intäkter på 151 000 kronor gick till Barncancerfonden. Bra gjort, en särskild ryggdunk ger vi till Urban Johansson som ligger bakom idén! Heja pengar till kampen mot cancer! Från vänster till höger på bild: Aron Andersson, föredragshållare, Ellinor Persson (uppvuxen i Sundsvall), konferencier, Billy Ydefjäll, representant Barncancerfonden och föredragshållare, Urban Johansson, initiativtagare, Morgan Ålund, Länsförsäkringar Västernorrland (utdelare av checken), och Robert Karjel, föredragshållare. #sundsvall #hotellsödraberget #barncancerfonden #fuckcanc

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar