lördag 16 april 2016

Gåva från Micke Perssons minnesfond

Idag fick Lennart ta emot en upplevelsegåva från Micke Perssons minnesfond vilket innebär att två lag från SDFF Plus & Sund IF (kombinationslag) är inbjudna att spela Lilla VM. Samt en personlig gåva till Lennart för hans jobb och engagemang i SDFF Plus. Gåvorna överlämnades av Mickes bror Ulrik Persson.


Lennart tycker att dessa gåvor känns lite extra kul att få eftersom hans och Micke umgicks tillsammans med sina familjer på 90-talet.




MICKE - EN KÄMPE AV STORA MÅTT


Foto & text: http://matforsif.se/micke-perssons-minnesfond
Den 11 augusti 2011 avled Mikael "Micke" Persson vid 51 års ålder efter en tids sjukdom. Micke var aktiv som fotbollsspelare i Matfors IF från de unga åren i pojklagen till att representera herrlaget i som högst division 2. Efter avslutad spelarkarriär fortsatte han att vara aktiv i en rad olika roller i föreningen. Micke var bland annat lagledare för A-laget, ansvarig herrsektion, marknadsförare, styrelsemedlem, ungdomsledare mm. Det som kännetecknade Micke var att han gjorde allt till 110 % och verkligen brann för sina arbetsuppgifter. Micke hade en enorm kämpaglöd och handlingskraft.
Micke var också en stark pådrivare och initiativtagare till en rad olika projekt, vi kan nämna Lilla VM, löpartävlingen Nattmilen och cykeltävlingen Marmen Runt.

Efter Mickes bortgång kom familjen och Matfors IF överens om att starta en minnesfond i Mickes namn och anda. Fonden har som ändamål att stödja och uppmuntra företrädesvis idrottande ungdomar och ledare inom Matfors IF.

OBS! Texten om Mickes Perssons minnesfond och Mikael Persson kommer från www.matforsif.se/micke-perssons minnesfond

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar