torsdag 14 maj 2015

Vänner från förr

I lördags var det dags för "klassträff" på Aveny. Jag hade velat fram och tillbaka om jag skulle gå men är jätteglad för att Ullis övertalade mig att gå. Vi hade JÄTTEKUL!

Vi hade bestämt att träffas på Udda Tapas innan inskrivningen på Aveny. Vi hade missat att vår skola hade förfest på Stadshusverandan.Vi tänkte bara ta ett glas vin hos Ullis innan vi åkte ner till Udda... det blev flera glas och vi hade så otroligt trevlig & mysigt så att vi höll på att missa inskrivningen. Tur att Ullis man Uffe såg till att "tanterna" kom på plats innan inskrivningen stängde. Haha, vi var näst sist att anmäla oss Lotta, Ylva, Helene och Helena (Ljustadalen) kom strax efter oss och sedan stängdes inskrivningen.

Ullis, Ingela och Sara
Vi var fyra tappra "elever" från vår gamla klass och tillsammans med de övriga klasserna från Bergsåkers skola var vi nog en "klass full" som slöt upp till party. Erik hade anmält sig men dök aldrig upp. Superkul, god mat & dryck, bra partymusik och framför allt skoj att träffa vänner från förr förutom Ulllis, Ingela och Sara, som jag träffar ofta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar